Гостьова лекція від профі для студентів міжнародної журналістики

Гостьова лекція від профі для студентів міжнародної журналістики

Гостьові лекції від професіоналів своєї справи – це завжди чудова можливість отримати більше знань та цінних інсайтів! Студенти програми «Міжнародна інформація та журналістика» опановують цікаву дисципліну «Новинні медіа» під менторством викладачки кафедри міжнародних відносин, головної редакторки інформаційного агентства «Експерт-КР» Ольги Гончар.

На черговому занятті до проведення пари долучилася головна редакторка інформаційної медіаплатформи «Перший Криворізький» Софія Скиба. Лідерки медіаруху нашого міста поділилися професійним досвідом журналістської майстерності та особливостями роботи своїх медіаагенцій. Інтерактивне заняття було сповнене найрізноманітніших лайфхаків та порад-підказок.

Студенти отримали чудову нагоду осягнути складність і багатогранність роботи сучасного журналіста. В такій царині офлайн-формат занять є набагато продуктивнішим, ніж онлайн. Дискусійна панель заходу пройшла на одному подиху, учасники навіть не помітили, як пролетіли три години. 

Від імені усіх студентів групи МВС-22 хочемо подякувати нашим спікеркам за надзвичайно крутий вечір і за робочу атмосферу, яка надихає працювати і творити!


Новину підготувала Карина КАРНАУХ, студентка групи МВС-22

23.03.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©