Проходь онлайн-курс «Практикум з розвитку „м'яких” навичок»

Проходь онлайн-курс «Практикум з розвитку „м'яких” навичок»

Реформа шкільної освіти «Нова українська школа» передбачає розвиток життєво важливих компетентностей, які дозволять вміло застосовувати здобуті знання на практиці та адаптуватися до теперішніх і майбутніх умов ринку праці.

Враховуючи потребу розвитку універсальних компетентностей, в рамках програми ЄС «EU4skills: Кращі навички для сучасної України» за підтримки Міністерства освіти і науки України та фонду міжнародної солідарності (Польща) для педагогів створено онлайн-курс «Практикум з розвитку м'яких навичок». Практикум містить 72 практичні заняття. Зокрема, в програмі є практичні вправи, ділові ігри, сценарії групових занять, що допомагають сформувати окрему навичку.

Цей онлайн-курс розміщено на платформі «Професійна освіта онлайн» (https://profosvita.online) у категорії «Ключові компетентності» за посиланням: https://profosvita.online/courses/course-v1:Profosvita+CS-K001SFPL+2024/about.

Сьогодні в українському суспільстві приділяється багато уваги розвитку «м'яких» навичок (soft skills). Ці навички є поєднанням індивідуальних якостей особистості, її поведінкових і соціальних установок. Сучасний здобувач освіти повинен уміти активно навчатися впродовж усього життя, вирішувати проблеми, мислити критично, бути креативним, ініціативним, володіти цифровими компетентностями, а також володіти навичками соціальної взаємодії та уміти керувати емоціями.Тож проходь онлайн-курс «Практикум з розвитку „м'яких” навичок».

 

17.03.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©