Міжнародна академічна мобільність – навчайся та подорожуй

Міжнародна академічна мобільність – навчайся та подорожуй

Певно, ти чув про можливість навчатися та отримувати досвід завдяки програмі подвійного диплома. Якщо ні, то тим паче це відео саме для тебе!

Польський Гуманітарно-Природничий Університет імені Яна Длугоша в Ченстохові (UJD) надає можливість студентам ДУЕТ стати справжніми професіоналами у своїй галузі. Мова навчання – польська. Тож це також гарна нагода вивчити ще одну іноземну мову.

Наші студенти не перший рік беруть участь у програмі міжнародної академічної мобільності й залюбки діляться своїми враженнями. Відгуки дивіться у відео.

Напрями стажування: економіка, бухгалтерський облік і податки, інженерія безпеки, інноваційні технології та сучасні матеріали, інформатика.

UJD (http://www.en.ujd.edu.pl/) є державним університетом з довгою освітньою традицією. До складу університету входять шість факультетів: факультет права та економіки, факультет мистецтв, факультет гуманітарних наук, факультет природничих та технічних наук, факультет соціальних наук, факультет наук про здоров’я. Освітній процес студентів усіх ступенів відбувається за понад 40 напрямками. 

Ченстохова – одне з найвідоміших міст Польщі, потужний економічний і академічний центр. Розташований на мальовничій Краківсько-Ченстоховській височині, містить культурні та природні пам'ятки. Знаходиться на стику Малопольщі, Сілезії та Великої Польщі.

17.01.2023
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©