Цифрова економіка для школярів

Цифрова економіка для школярів

Інноваційний простір IT-hub coworking, що знаходиться у корпусі № 3 Криворізького економічного інституту ДВНЗ “Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана” (пр. Визволення, 2) є чудовим місцем, де проводяться не тільки цікаві зустрічі, а й пізнавальні заняття.

Вже з перших днів свого існування тут було проведено багато заходів для дорослих і школярів. Наприклад, «Криворізька фундація майбутнього» спільно з «Метінвестом» підтримали організатора Kids Education Чемпіонату Кривого Рогу Robobattle і провели 1-го березня Чемпіонат ROBOBATTEL. Буквально перед цим, кількома днями раніше, було проведено грандіозний захід «Новий рівень інвестування!.. Як стати бізнес-ангелом?».

Отже, інноваційний простір IT-hub coworking є для криворіжців місцем збору і майданчиком для набуття нових знань. 5 березня прочитав лекцію для учнів середньої школи № 5 доцент КЕІ Анатолій Супрун. Він неодноразово вже читає її для школярів, наших потенційних вступників, адже ця тема не лишає байбужим нікого і викликає велике зацікавлення у дітей. Їм хочеться знати якнайбільше, зокрема, про цифрову економіку.

Учнівську молодь дуже зацікавила запропонована тема, адже цифрова економіка має сьогодні великий вплив на економічно-суспільні процеси та всі сфери нашого життя. Діти з великою увагою прослухали лектора про темпи розвитку світу, який швидко змінюється під впливом цифрової технології.

Говорять відвідувачі

- Мені все дуже сподобалось із почутого сьогодні, - говорить учень 9-го класу Микита Кравченко. - Я раджу всім сюди приходити, щоб більше дізнатися і про інститут, і про цікаві новини. Тут розповідають про майбутнє.

Олена Олександрівна Тінішина, заступник директора ЗСШ № 5:

- Я викладаю інформатику для учнів 9-го класу. Дещо з почутого тут ми вивчаємо в школі на уроці інформатики. Для мене стало цікавою новиною те, як інформатика пов’язана з фінансами. Це дуже цікаве питання.

Олена Анатоліївна Маханькова, директор школи:

- Мені завжди приємно зустрічатися на таких лекціях зі своїми колишніми колегами. Цікаву лекцію провів Анатолій Анатолійович, дуже пізнавальну для наших учнів. Я бачу, що вони були зацікавлені й уважно слухали про нові технології та глобалізацію цифрової економіки. Тому хочемо продовжувати таке наше співробітництво й надалі.

05.03.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©