Вручення випускникам КЕІ дипломів магістрів

Вручення випускникам КЕІ дипломів магістрів «Дорогі випускники, шановні батьки та викладачі КЕІ, запрошуємо Вас на урочисте вручення дипломів нашим магістрам!» — таким закличним було оголошення для випускників-магістрів

Всі фото максимальної якості з цієї події можете скачати за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1VPBJeVP9ovclRbrz2nAMV-KvWYKQvahy?usp=sharing

Радіють студенти, радіють їхні батьки, що навчання позаду – такий важливий рубіж у житті кожної молодої людини подолано – зроблено важливий крок у майбутню професію. 9 березня вони отримують дипломи про закінчення Криворізького економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» – закладу вищої освіти зі своєю багаторічною славетною історією.

…Початок весни розпочався для КЕІ з чудового свята – вручення дипломів магістрів. У нинішньому році 98 випускників КЕІ з успіхом здобули почесний освітній ступінь магістра з цілого ряду спеціальностей:

міжнародні економічні відносини;
економіка;
підприємництво, торгівля та біржова діяльність;
менеджмент;
маркетинг;
публічне управління та адміністрування;
облік і оподаткування;
фінанси, банківська справа та страхування;
інженерія програмного забезпечення;
право.

…Урочисто звучить музика у Палаці культури металургів, де відбувається свято, і заступник директора з науково-педагогічної та виховної роботи, доцент, кандидат наук з державного управління Валентин Валентинович Орлов під оплески присутніх у залі оголошує про початок свята.

— Щирі вітання магістрам, їхнім батькам, викладачам Криворізького економічного! – говорить він.

 

Урочисту церемонію вручення дипломів магістрів відкриває д.е.н., директор КЕІ професор Андрій Валерійович Шайкан:

— Ми дуже раді вашим успіхам. Сьогодні ви досягли своєї мети, яку ставили перед собою кілька років тому, вступаючи до нашого інституту. Я впевнений, що у вас буде яскраве й щасливе майбутнє. Ми пишаємось вами і вами пишається вся наша країна. Слава Україні!

Звучить Гімн України. До мікрофона запрошуються шановні гості свята: Юлія Олександрівна Чермазович, в.о. директора департаменту з персоналу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», Валерій Миколайович Шеєв, начальник Криворізького регіонального управління «Укрсиббанку» BNP PARIBAS Group (Бі Н Пі Паріба Грун), і Людмила Анатоліївна Куртекова, представник від редакції газети «Все про бухгалтерський облік» у Кривому Розі. Всі вони бажають молоді щасливого майбуття.

— Позаду залишилися труднощі заліків, іспитів, курсових… Попереду – неймовірна кількість пошуків себе і свого місця у житті… Але завжди пам’ятайте, — звертається до залу ведучий, — наш слоган: «КЕІ – початок твого успіху

 

Щирі слова побажань висловили викладачі, які протягом багатьох років навчали сьогоднішніх випускників і дарували їм знання. Це професори О.С. Зеленський і Г.І. Матукова, доценти К.П. Дацко, Р.Р. Дутчак, М.М. Садовенко, І.І. Максимова, О.В. Руденко, Н.В. Волошанюк, С.І. Мацюра, К.В. Слюсаренко та ін.

 

— Отримання диплома магістра – це нова сходинка у житті молодої людини. Це підкорена вершина, і тепер у вас відкриваються все нові й нові вершини. Ми віримо, що все у вашому житті складеться успішно! – бажають вони випускникам.

Вручення дипломів, подарунків і, звичайно ж, фото на пам’ять. І на завершення студентка Валентина Лисенковиконала пісню вічного студента, яку підхоплюють випускники КЕІ і, взявшись за руки,  утворюють єдине велике і дружнє коло.

— У добру путь, дорогі наші випускники! Хай вам щастить у житті! Успіху вам!

Говорять учасники свята

Олена Віталіївна Руденко, доцент кафедри обліку і оподаткування:

— Ми радіємо разом із нашими випускниками-магістрами. Настрій у всіх піднесений. Усі викладачі хвилювалися і я в тому числі. З урахуванням того, що це був такий святковий захід, то ми студентів привітали з отриманням дипломів і побажали їм, щоб ті знання, які вони отримали в інституті, обов’язково допомогли їм розкрити свій потенціал, свої професійні здібності. Ми вдячні спонсорам В.М. Шеєву і Л.А. Куртековій, які прийшли на наше свято з подарунками і найбільший подарунок для випускників – вони запропонували їм роботу.

Владислав Мурашко, магістр:

— Все чудово! Закінчив КЕІ (фінанси, банківська справа і страхування). Приємні відчуття. Я вже працюю за спеціальністю в «Укрсиббанку». Я бажаю, щоб усі приходили навчатися до нашого інституту. Це дійсно допомагає в житті – дуже гарні тут викладачі, вони дають правильні настанови на майбутнє.

Доповнює його сестричка Аня, учениця 3-Б 68-ї школи:

— Я дуже щаслива за брата. Я і сама кожен рік закінчую навчання з похвальним листом у школі! Теж буду навчатися в інституті, коли закінчу школу.

І говорить їхня мама – Лариса Валеріївна Пилипчинець:

— Я дуже рада за сина. Ви навіть не уявляєте, наскільки він у нас розумник великий. І друга ось підростає – така сама. У його класі було 11 медалістів (з 26 учнів). Дуже старанні учні і, значить, хороші студенти. Хай їм усім щастить у житті!

— Мені дуже приємно було сьогодні відвідати цю урочистість, — говорить Надія Іллівна Токар, бабуся Владислава Куртекова, студента 3-го курсу ПУАБ-16-1. — Я у захваті від цього заходу. Через пару років буде випускником економічного інституту й мій онук. Так що будемо чекати успішного закінчення ним навчання.

— Любий КЕІ! — пишуть у Фейсбук члени ради студентського самоврядування, — для когось учора був особливий день (ні, не продовження святкування 8 березня чи день народження) — день вручення дипломів магістрів у палаці культури металургів. Тому хочемо привітати наших любих випускників з отриманням диплому і від усієї душі побажати, щоб ті труднощі, які подолані, були максимальними в житті. А далі — тільки успіх, щастя, досягнення, реалізація і процвітання! Бажаємо досягти поставлених цілей, не зупинятися перед перешкодами і завжди бути впевненими у собі та своїх силах. А для найактивнішої студентки-магістра Волкотруб Вікторії ми підготували особливий подаруночок! Хочеться подякувати тобі за роботу вдень і вночі з факультетами, море поставлених хореографічних номерів та купу різнопланової роботи у поєднанні з навчанням — словом, дякуємо! Сподіваємося, що ви знайдете своє місце під сонцем уже незабаром! Бажаємо всім наснаги і не забувати нашу  рідну Альма-матер.

УВАГА: Всі фото у «хмарах» на Фейсбук

14.03.2019
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©