Гурток «Лабораторія міжнародно-інформаційних досліджень»

Гурток «Лабораторія міжнародно-інформаційних досліджень»

Дано: три дівчини-міжнародниці з внутрішньою енергією, яка б живила цілі мікрорайони, та мотивацією, здатною рухати світ уперед. 

Знайти: способи, щоб ця енергія не розсіялася й мала живе втілення у реальних справах. 

Над цією задачею працює гурток «Лабораторія міжнародно-інформаційних досліджень» Наталії Шелудякової. Дівчата із умови задачі – першокурсниці ОП «Міжнародна інформація та журналістика» Еліза Еккерт, Карина Карнаух та Анна Усенко, які цьогоріч долучилися до роботи лабораторії. 

«Енергія та запал дівчат стануть рушієм медіанапряму діяльності нашого гуртка – вони створюватимуть контент для інформаційно-просвітницького інстаграм-акаунта кафедри міжнародних відносин. І єдине моє побоювання полягає в тому, що наша нова медіагрупа задасть такий темп і швидкість, що гіперлуп та усі інші подібні технології просто в момент стануть застарілими. Шкода їх винахідників», – коментує Наталія Шелудякова. 

8 грудня відбулася чергова зустріч медіагрупи з керівницею гуртка, на якій спільними зусиллями було розроблено комунікаційну стратегію акаунту та визначено рубрики подачі контенту. Наталія Шелудякова розкрила секрети позиціювання та роботи з аудиторією, а членкині гуртка приправили їх власним баченням того, як зробити інстаграм-сторінку не тільки інформативною, а й цікавою для студентів різних спеціальностей. 

На часі – реалізація задуманого: тексти вже пишуться, дизайн уже створюється, а відео – готуються. Результати – уже дуже скоро на Інста-сторінці @ir_duet.

09.12.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©