Ukraine Global Faculty – онлайн-лекції для української аудиторії

Ukraine Global Faculty – онлайн-лекції для української аудиторії

Для студентів, аспірантів та викладачів українських закладів вищої освіти стартував проект Ukraine Global Faculty. В його межах закордонні професори з провідних університетів, топ-експерти та підприємці читають онлайн-лекції для української аудиторії. Спікерами виступають світові експерти, які підтримують Україну та українців.

Усі лекції відбуваються в онлайн-форматі. Учасники можуть поставити запитання лекторам та отримати відповідь. Записи лекцій доступні до перегляду в архіві в будь-який час.

Мова лекцій – англійська, з синхронним перекладом на українську, слухачі матимуть можливість обрати, якою мовою вони хочуть переглядати матеріал.

Відкрито реєстрацію на лекцію ERIK REINERT «How economic activities differ: international trade as a source of underdevelopment», яка відбудеться 8 грудня 2022 року о 17:00.

Для того, щоб зареєструватися на лекцію переходь за посиланням:

https://ugfacademy.mylearnworlds.com/course/how-economic-activities-differ-international-trade-as-a-source-of-underdevelopment

Ти зможеш взяти участь у лекції, зайшовши у встановлені дату та час на сторінку лекції через власний кабінет на сайті UGF.

01.12.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©