Урочисте вручення дипломів

Урочисте вручення дипломів

28 лютого 2020 року відбулося урочисте вручення дипломів про здобуття вищої освіти випускникам магістратури КЕІ. Уперше церемонія проходила в затишному конференц-холі
IT HUB Coworking  (корпус 3 КЕІ, пл. Визволення, 2)

Кожного року церемонія вручення дипломів магістрам  розпочинається з таких слів: «Цей день увійде в історію»... Та сьогодні ці слова набувають особливого значення, адже це щоразу хвилююча мить – завершення навчання у стінах Криворізького економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана». Отже, нинішні випускники саме в цей день вже стали історією КЕІ.

Привітав випускників директор Криворізького економічного інституту, д.е.н.,
професор Андрій Шайкан. Він, зокрема, сказав:

- Шановні випускники! Перед вами відкривається шлях у новий період вашого життя – а це нова сходинка до мети. Попереду – велике життя, сповнене надій, мрій, досягнень. Ви насправді розпочинаєте своє професійне життя і розпочинаєте розбудову країни. Ставте перед собою великі цілі і сміливо досягайте їх!

Декани факультетів Катерина Дацко, Анатолій Супрун та Руслан Дутчак не приховували своєї гордості за своїх, уже колишніх, студентів.

- Ми на вас покладаємо всі наші надії і сподівання. Ми віримо у вас. Вірте і ви у свої можливості, у свої знання, у здійснення великих мрій і прагнень, - такими були головні побажання викладачів своїм випускникам.

Багато щирих вітань лунало і від завідувачів випускових кафедр, від викладачів, які протягом багатьох років навчали нинішніх магістрів.

За багаторічну історію КЕІ факультети не раз змінювали свої назви, свою кількість, але незмінним залишалося те, що інститут для студентів є справді «НАРХОЗ FAMILY».

Під урочисті звуки музики випускники отримували дипломи, а кращих із кращих було відзначено грамотами і подяками.  

...Незабаром змінять вивіску на фасаді будівлі інституту, у заліковках буде написана інша абревіатура нашого вишу, навіть зупинка біля навчального корпусу змінить свою назву, можливо, на «Університетську». Ми гортаємо сторінки нашої історії, яка для кожного є початком нової епохи.

Незмінним залишається наш слоган: «КЕІ – початок твого успіху».

Говорять випускники-магістри 2020 року КЕІ 

Станіслав Моргач і Анастасія Бруханська:

- Наше життя розпочалося з чистої сторінки, коли ми вступали до інституту, - говорить Настя.  - Перед нами відкрилися двері у новий, цікавий і невідомий світ студентського життя. На жаль, воно так швидко промайнуло. Але, я впевнена, ми будемо пам’ятати КЕІ завжди. За період навчання у мене було багато цікавих моментів, багато знайомств переросли у справжню дружбу. Я безмежно вдячна викладачам за те, що вони вірили в нас. Наші знання, здобуті в інституті, стануть фундаментом для подальшого життя.

- Ось і закінчилися мої п’ять із половиною років навчання в КЕІ, - говорить Стас. - Дуже сумно покидати його. Для мене КЕІ – це не місце, де я навчався. Це  студенти і викладачі нашого вишу. Він завжди залишиться у моїй пам’яті і я дуже вдячний усім за те, що вклали в наші серця. Всім велике спасибі!

А Микита Лесняк зазначив, що радий, що закінчив інститут. І це не тільки тому, що закінчив, а радий, що сюди  вступив і протягом усього навчання у нього було тут багато досягнень. Окрім здобуття спеціальності він познайомився з великою кількістю людей, навчився багато чому новому. Під час свого навчання в інституті з’явилося багато нових друзів. До речі, фраза, яка часто звучала сьогодні, «НАРХОЗ FAMILY»,  народилась саме між ними, учасниками "Студентських весен", «студвесниками», як вони себе називають. Зараз ця фраза стала широко вживаною у нашій спільноті КЕІ. 

Шановні випускники! Життя – дуже цікава річ. Не зупиняйтесь на досягнутому!  Потрібно постійно вчитися, розвиватися – а для цього усім бажаємо невичерпної енергії, натхнення
і великих успіхів у житті. У добру путь!

Більше фото за посиланням

29.02.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©