Підсумки екзаменаційної сесії і захист магістерських робіт

Підсумки екзаменаційної сесії і захист магістерських робіт

Як зазначив керівник Центру студентських комунікацій О.Ю. Астаф'єв, сесія пройшла успішно. Результати (цифри) можна простежити на наведеній таблиці

 - В цілому, сесія пройшла без будь-яких несподіванок і зривів. Все відбувалося за планом. Були випадки використання т.зв. шпаргалок, коли дехто хотів скористатися мобільним телефоном, записами, додатковими джерелами інформації тощо. Хотілось би, щоб старости і члени ради студентського самоврядування проводили роботу серед студентів щодо підготовки до іспитів і самих іспитів.  Треба добре готуватися, тоді жодних труднощів не виникає у тих, хто готовий до їх складання.

Сьогодні, 26 лютого, закінчується захист магістерських робіт. Захист на минулому тижні проводився в ІТ-хабі (навчальному корпусі, що знаходиться на пл. Визволення, 2) та в грин-хабі (навчальний корпус по вул. Медичній, 16).

Фотографії захисту магістерськіх робіт у IT-hub coworcing від 25 лютого дивіться за посиланням.

- Всі студенти до захисту допущені, - повідомив О.Ю. Астаф'єв. - Є, щоправда, одна неявка на захист із поважної причини на спеціальність «Бухоблік». Зараз ми готуємо документацію, накази, дипломи, додатки до дипломів, щоб здійснити їх вручення, яке відбудеться 28 лютого о 18:00 год. в ІТ-хабі (пл. Визволення, 2). Запрошуємо всіх на урочистість!

Аналіз успішності зимової екзаменаційної сесії 2019-2020 у форматі .xls

26.02.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©