Майбутнє - за технічними інноваціями!

Майбутнє - за технічними інноваціями!

 

20 жовтня 2022 року в рамках V Міжнародного наукового конгресу SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2022 відбулось обговорення наукових робіт школярів, студентів коледжів та вищих навчальних закладів на дискусійній панелі "Технічні інновації – шлях до прогресу".

 

Були підняті актуальні в сучасних умовах теми: «Застосування нанотехнологій в індивідуальних засобах захисту під час війни», «Дослідження екологічності автокарів», «Вітроенергетика  – як один з найперспективніших напрямів альтернативної енергетики», також обговорювались теми удосконалення технологічних процесів на металургійних підприємствах стосовно технологічного переозброєння, використання бентонітових глин в процесі виробництва окатишів, розробки технології ремонту вал-шестерні приводу млина МШЦ, вдосконалення підшипників та механічних систем для дробарок КСМД/КМД та багато іншого.

 

У дискусійних панелях брали участь: Криворізький ліцей № 35 «Імпульс», Криворізький природничо–науковий ліцей, Криворізький Покровський ліцей, Криворізький Центрально-Міський ліцей, ВСП «Криворізький фаховий коледж Українського державного університету науки і технологій», ВСП “Фаховий коледж “Політехніка”” Державного університету економіки і технологій, ВCП «Криворізький технічний фаховий коледж Українського державного університету науки і технологій», Навчально-науковий технологічний інститут ДУЕТ, Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана.

 

Вдячні всім доповідачам, керівникам робіт за плідну роботу та всім учасникам за жваве обговорення представлених тем. Бажаємо не зупинятись на досягнутому, а продовжувати розвивати науку та підіймати її на більш високий рівень.

 

Модератори заходу: кандидати технологічних наук, доценти Дмитро Пополов та Наталія Сусло.

21.10.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©