Конференція трудового колектива КЕІ ДВНЗ "КНЕУ імені Вадима Гетьмана"

Конференція трудового колектива КЕІ ДВНЗ "КНЕУ імені Вадима Гетьмана"

25 лютого у приміщенні грин-хабу (вул. Медична, 16, ауд. 102) було проведено конференцію трудового колективу Криворізького економічного інституту  
ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»

На конференції було розглянуто такі питання:

1. Про фінансово-господарську діяльність Криворізького економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» за 2019 рік (доповідач – директор КЕІ А.В. Шайкан).

2. Про виконання у 2019 році колективного договору на 2017-2019 рр. (доповідачі – директор КЕІ А.В. Шайкан, голова профкому А.В. Максимова).

3. Про фінансовий план (кошторис) Криворізького економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» на 2020 р. (доповідач – головний бухгалтер  М.А. Наєзжа).

4. Рекомендації щодо представлення кандидатур з числа науково-педагогічних працівників інституту для призначення державних стипендій  для видатних діячів освіти (доповідач – заступник директора В.В. Орлов).

5. Рекомендація щодо  представлення кандидатури з числа науково-педагогічних працівників інституту для нагородження з нагоди Дня науки до департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації (доповідач – заступник директора В.В. Орлов).

5.1. Рекомендація щодо представлення кандидатур з числа науково-педагогічних працівників інституту для призначення державних стипендій для видатних діячів освіти (О.С. Зеленський, В.В. Кулішов).

5.2. Рекомендація щодо представлення кандидатури з числа науково-педагогічних працівників інституту для нагородження з нагоди Дня науки до департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації (І.П. Васильчук).

В обговоренні виступів директора інституту А.В. Шайкана і голови профспілкового комітету А.В. Максимової взяли участь: керівник Центру студентських комунікацій О.Ю. Астаф’єв,  інженер з техніки безпеки та охорони праці В.І. Вілкун, начальник відділу кадрів та управління персоналом Н.С. Білоконь, головний бухгалтер М.В. Наєзжа, заступник голови профкому Н.В. Волошанюк.

Делегати конференції ставили питання виступаючим, які стосувалися життя інституту і питання щодо подальшої його діяльності та напрямків розвитку.

Фото конфереції за посиланням

26.02.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©