StudVolunt - доєднуйся до допомоги армії та ВПО разом зі студентами фахового коледжу ДУЕТ

StudVolunt - доєднуйся до допомоги армії та ВПО разом зі студентами фахового коледжу ДУЕТ

 

Студент ДУЕТ – це не лише про науку, а й про цілісну та активну особистість. Молодь нашого університету, паралельно з навчанням, бере участь у різноманітних активностях, а з початком війни –допомагає нашим захисникам та переселенцям.

 

Ця історія про молодіжну спільноту 17-річного студента фахового коледжу «Політехніка» ДУЕТ Богдана Азарова і його друзів, які не залишилися байдужими та з початком повномасштабного вторгнення організували волонтерську спільноту StudVolunt.

 

До 24 лютого Богдан жив активним студентським життям, був старостою, членом стипендіального комітету, фізично оздоровчої комісії, а також протягом  3 років членом студентського самоврядування ФКП.

 

Волонтерською допомогою після повномасштабного вторгнення Богдан почав займатися з кількома однодумцями, але потім створив власну волонтерську організацію і зараз активно допомагає військовим і ВПО. З друзями вони повністю укомплектували одну зі змін 129-ї криворізької бригади. Придбали для захисників прилад нічного бачення, 2 дрони та планшет до дронів.

 

Також його організація допомогла офіційній волонтерській спільноті, яка виробляє солодощі на передову для наших хлопців. Для виготовлення смаколиків закупили 100 кг цукру, цукати, арахіс, вершкове масло.

 

Пару днів тому, Богдан та учасники його спільноти StudVolunt, зробили подарунки діткам- переселенцям які проживають у гуртожитку ДУЕТ. Підійшли до справи серйозно, розпитали у малюків про індивідуальні потреби і привезли їм все для школи та творчості, а також іграшки і солодощі.

 

Зараз є план на наступний збір, для військових.

 

StudVolunt - в першу чергу, це молодіжна спільнота, яка допоможе кожному, хто потребує допомоги. Не важливо, військові це чи вимушені переселенці.

Підтримують Богдана і його друзів-волонтерів багато людей, як серед студентів, так і серед викладачів та просто небайдужих людей.

 

Доєднуйтеся до StudVolunt і ви! Разом до перемоги! Пишаємося нашими студентами!

 

 

 

13.10.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©