Про цифрову економіку і не тільки...

Про цифрову економіку і не тільки...

25 лютого в ІТ-хаб коворкінг, що знаходиться у навчальному корпусі Криворізького економічного інституту по пр. Визволення, 2, відбулася зустріч з 11-класниками
60-ї школи м. Кривого Рогу

Захід був присвячений цифровій економіці. Доцент А.А. Супрун розповів школярам, яким чином вона буде впливати на економічно-суспільні процеси та всі сфери нашого життя.

- Світ швидкими темпами змінюється під впливом цифрової технології, - сказав лектор. - Постійно з’являються нові спеціальності,  зникають старі. Ми повинні вже зараз передбачити, як це вплине на робочі місця і на зайнятість населення.

Як відповідальний секретар відбіркової комісії КЕІ, Анатолій Супрун другу частину заходу присвятив умовам вступу до вищих навчальних закладів 2020 року. Діти з великою увагою слухали викладача. І, крім того, відбувся тісний контакт у дружній, невимушеній обстановці.

Говорить вчителька Жанна Василівна Юзова:

- Діти дуже зацікавились прослуханою лекцією. Вони дізналися багато нової інформації. Мені особисто як викладачеві теж було цікаво. Хоча це не мій профіль, я філолог, викладач української мови та літератури, але все одно було цікаво і пізнавально. Ми вдячні Анатолію Анатолійовичу за позитивні емоції. Я думаю, все, що почули сьогодні тут учні, передадуть своїм батькам. Багато хто з дітей іще не визначився зі своєю майбутньою професією. Більшість ще думає. На питання «Ким ти будеш?» вони кажуть: «Я  поки що здаю ЗНО, а там буде видно». Але все одно всі націлені на те, щоб вступати до вищих навчальних закладів.

- Мене звати Матвій Юхименко. Я учень 60-ї школи. Зустріч пройшла успішно, як мені здається. Зацікавила мене найбільше сама презентація і те, як саме нам її презентували.  Ми з цього дуже багато взяли для себе корисного і дізналися багато нового. Зробили висновки.

- Загалом, було цікаво. А ще в ІТ-хабі дуже все по-сучасному, вражає своєю довершеністю – тут приємно перебувати, - додає одинадцятикласник Богдан Щербина.

25.02.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©