Міжнародна освітня співпраця в дії. Науковці ДУЕТ та Узбекистану видали підручник з мікро-макроекономіки

Міжнародна освітня співпраця в дії. Науковці ДУЕТ та Узбекистану видали підручник з мікро-макроекономіки

 

У співпраці науковців Бухарського державного університету (Республіка Узбекистан) та Державного університету економіки і технологій міжнародним авторським колективом було підготовлено та видано двома мовами черговий підручник "Мікро- макроекономіка: теорія і практика" (видавництво Oktan Print, Прага, Чехія), за загальною редакцією Обіджона Хамідова - доктора економічних наук, професора, ректора Бухарського державного університету та Володимира Кулішова, доктора педагогічних наук, професора кафедри міжнародних відносин, заслуженого працівника освіти України. Підручником зможуть користуватися студенти бакалаврату економічного спрямування України і Республіки Узбекистан.

 

Професор О. Хамідов відзначив, що підручник написаний авторами з нових наукових і освітніх позицій щодо викладання курсів мікро- макроекономіки та свідчить про стабільність освітньої та наукової співпраці між університетами.

 

Професор В. Кулішов: «міжнародна співпраця буде і в подальшому поглиблюватися, а також плануємо розширити міжнародну освітню співпрацю щодо написання підручників з нашими партнерами, науковцями з Євросоюзу, а саме Латвії,  Португалії та Польщі»

25.09.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©