Студентка ДУЕТ стала стипендіаткою програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука!

Студентка ДУЕТ стала стипендіаткою програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука!

 

Півроку часу, проходження трьох конкурсних турів і, нарешті, така бажана перемога. Студентка – магістр ДУЕТ Дарина Трифонова отримала перемогу в 16-му конкурсі стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука! 

 

Дарина навчається за спеціальністю 075 «Маркетинг» і це була третя її спроба участі у конкурсі. Наполегливість і віра у свої сили та знання завжди винагороджується, особливо коли вони супроводжуються підтримкою рідних та викладачів

 

Ця перемога для нашої студентки та університету дуже престижна, адже стипендіальна програма «Завтра.UA» – найбільша приватна загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді в Україні. Її мета – сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін

А з часу створення програми стипендіати відвідали публічні лекції, які прочитали: 42-й президент США Білл Клінтон, прем’єр-міністр Великобританії (1997-2007) Тоні Блер, президент Ізраїлю Шимон Перес та інші. Оце так рівень!

Програма обирає найталановитіших студентів України, надає їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації власних проектів, створює додаткові можливості для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, спілкування, обміну досвідом та інформацією.

 

Цього разу до участі у конкурсі було зареєстровано 465 студентів з різних навчальних закладів, в тому числі – зі 102 вітчизняних ЗВО. У кінцевому рейтингу Дарина Трифонова посіла 14 місце!

Дарино, пишаємося такою талановитою студенткою та вітаємо тебе з перемогою від усієї родини ДУЕТ! Знаємо, що на цьому ти не зупинишся, а ми підтримаємо тебе у будь-яких, навіть найсміливіших, починаннях!

16.09.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©