Інформаційні системи і технології у фінансах: отримуй другу вищу освіту за пільговою ціною у ДУЕТ

Інформаційні системи і технології  у фінансах: отримуй другу вищу освіту за пільговою ціною у ДУЕТ

 

Інформаційні технології та системи досить стрімко увійшли в побут як звичайних людей, так і компаній різного профілю, у тому числі фінансових. Фінансовий сектор одним із перших почав залучати інвестиції у розвиток IT-технологій. Фінтех адаптує до нових умов всю індустрію фінансових послуг – банківську сферу, страхування, краудфандинг, платежі та трансакції, управління інвестиціями, послуги на фондових ринках та ін.

 

Інформаційні технології відіграють дуже важливу роль у сучасній економіці та суспільстві. Інформація по значимості вже домінує над іншими ресурсами (майнові, грошові, трудові ресурси), необхідними для інвестора, прикладами чого є капіталізація таких фірм як Apple, Facebook, Google тощо. Фінансова сфера є найбільш сприятливою та чутливою до нововведень інформаційних систем та технологій, що актуалізує важливість паралельного навчання за освітніми програмам 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», «Цифрові фінанси» та 121 «Інженерія програмного забезпечення" або 122 «Data Science».

 

Метою опанування таких трендових напрямів є оволодіння студентами знань щодо основних принципів побудови та функціонування інформаційних систем та технологій в економіці, їх роль та місце у забезпеченні діяльності державних фінансових органів, установ банківської системи, а також загальнодержавних та міжнародних інформаційних економічних систем. Основними завданнями пакетної пропозиції є:

 

  • вивчення особливостей функціонування інформаційних технологій в управлінні фінансами;
  • вивчення систем оброблення фінансової інформації;
  • вивчення організації методології розв’язування задач фінансової діяльності в установах різного типу;
  • отримання навичок моделювання бізнес-процесів та фінансових потоків підприємств;
  • закріплення знань практичними роботами, пов’язаними управлінням фінансами з використанням сучасних програм інформаційних технологій.

 

Отримані знання дозволять майбутнім фахівцям забезпечити необхідний рівень вивчення і аналізу економічної інформації за рахунок ефективного використання сучасних інформаційних технологій з огляду на особливості їх реалізації в Україні та світі.

 

Детальна інформація за номерами:

(096) 106-32-34 Марина САДОВЕНКО (в.о. фінансів, банківської справи та страхування)

(098) 424-12-45 Анатолій СУПРУН (заступник голови приймальної комісії ДУЕТ)

 

Не втрачайте шанс отримати другу вищу освіту за пільговою ціною 10160 грн за рік!

 

 

30.07.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©