9th International Scientific Conference on Sustainability in Energy and Environmental Science - ISCSEES22

9th International Scientific Conference on Sustainability in Energy and Environmental Science - ISCSEES22

22 червня 2022 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу розпочала роботу 9 Міжнародна наукова конференція Sustainability in Energy and Environmental Science (ISCSEES2022). Як зазначили організатори, що дивно і тривожно проводити конференції у час війни, але говорити про повоєнне майбутнє України треба вже сьогодні. Дякуючи ЗСУ, Інеса Хвостіна, з командою однодумців, організувала і провела цей міжнародний науковий захід. 

Державний університет економіки і технологій активно співпрацює з Університетом і був в числі організаторів Конференції. Від нашого Університету Організаційний комітет Конференції представили в.о. проректора з науково-педагогічної, навчальної роботи та міжнародних зв’язків, доктор економічних наук, професор Сергій Гушко та в.о. завідувача кафедри інформаційних технологій і моделювання, кандидат економічних наук, доцент Вікторія Соловйова. Загалом у Конференції прийняли участь 224 учасника з 13 країн та підняли проблемні питання сталого розвитку України. На пленарному засіданні, з вітальним словом виступив від Державного університету економіки і технологій Сергій Гушко. 

На секційному засіданні свої наукові досягнення представив авторський колектив разом з науковцями Криворізького державного педагогічного університету та Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана С. Гушко, В. Соловйова, Г. Кучерова, В. Соловйов, А. Матвійчук, А. Бєлінський публікацією на тему - The states of Reversibility in the Energy-related Markets and their Identification.

24.06.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©