Атестаційні екзамени складено. Вітаємо бакалаврів з міжнародних відносин!

Атестаційні екзамени складено. Вітаємо бакалаврів з міжнародних відносин!

Цього тижня на кафедрі міжнародних відносин пройшли атестаційні екзамени для студентів 4-го випускного курсу відразу двох спеціальностей:

292 «Міжнародні економічні відносини»

291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (програма «Міжнародна інформація та журналістика»)

Випуск студентів за напрямком міжнародної економіки здійснюється на кафедрі вже понад 20 років. У той час як програма «Міжнародна інформація та журналістика» вперше подарувала світові своїх випускників, а тому екзамен видався особливо хвилюючим і для викладачів кафедри, і для студентів. Студенти обох спеціальностей кафедри блискуче впоралися із завданнями та показали високий рівень знань сучасних міжнародників.

«Атестаційний екзамен завершує академічний шлях студентів на бакалавраті. Тепер вони по-праву можуть вважати себе фахівцями у сфері міжнародних відносин, - зазначає Ірина Максимова, завідувачка кафедри міжнародних відносин. – Однак, ми усією кафедрою вже чекаємо наших студентів у магістратурі! У сфері міжнародних відносин без диплому магістра важко уявити карколомну кар’єру. Саме на професійний успіх ми орієнтуємо наших студентів і вони цього варті! Тож ми спеціально удосконалили навчальний план з магістерської програми «Міжнародні економічні відносини», щоб випускники обох наших спеціальностей знайшли для себе цікаві та потрібні дисципліни.»

Зараз наша рідна Україна долає найскладніший виклик для держави – війну. І цей кейс вже показав, наскільки важливим є міжнародне партнерство, міжнародні комунікації та міжнародний статус держави на світовій арені. Після нашої перемоги Україна як ніколи потребуватиме пошуку, розробки та реалізації спільних міжнародних проєктів, відбудови вітчизняної індустрії та просування національного продукту на світові ринки!

Сподіваємося, що наші випускники таких актуальних програм як «Міжнародна інформація та журналістика», «Міжнародні економічні відносини» гідно долучаться до цього процесу та працюватимуть задля розвитку нашого регіону та держави, незважаючи на кордони та простори!👨🏻🎓🌍💙💛

22.06.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©