До Дня науки викладачів ДУЕТ відзначено грамотами

До Дня науки викладачів ДУЕТ відзначено грамотами

21 травня вся Україна та академічна спільнота Державного університету економіки та технологій відсвяткували День науки – професійне свято тих, чия праця пов’язана з науковими пошуками та здобутками. 

За традицією, до Дня науки в ДУЕТ відзначили найкращих працівників. Під час вченої ради науковців за їхню професійну діяльність нагородили грамотами. Викладачів, які протягом року сумлінно виконували свою роботу, вели активну наукову діяльність, підготували висококваліфікованих спеціалістів з числа своїх студентів особисто привітав в. о. ректора ДУЕТ Андрій Валерійович Шайкан. Загалом 18 працівників університету отримали слова подяки і відзнаки за свою професійну діяльність. Для тих, хто не зміг бути присутнім на врученні, організували онлайн – зв’язок через платформу zoom.

Завдяки наполегливій праці наших учених, університет має беззаперечний науковий авторитет в Україні та за її межами, користується глибокою заслуженою повагою в академічному середовищі.

Університет та всі його працівники пишаються своїми науковцями! Саме такі небайдужі люди надають стимул рухатися вперед, формують завтрашній день у багатьох сферах, служать прогресу та розвитку держави. І саме такі працівники виховують наступне покоління, яке прославляє не лише наш виш, Україну, а й цілий світ. Бажаємо науковцям ДУЕТ плідної праці, творчих злетів, примноження результатів і наснаги у наукових пошуках!

26.05.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©