Результати роботи курсів підвищення кваліфікації за 2022 рік

Результати роботи курсів підвищення кваліфікації за 2022 рік

Понад 1000 слухачів курсів підвищення кваліфікації за 2022 рік вже мають сертифікати, у тому числі понад 750 випускників курсів - протягом військового часу

Команда Центру кар’єрного та професійного розвитку ДУЕТ звітує про результати роботи курсів підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. За результатами роботи курсів протягом чотирьох місяців з січня по травень 2022 року видано понад 1000 сертифікатів, зокрема за час військового стану - 758 сертифікатів.

Вже третій навчальний рік працює Центр кар’єрного та професійного розвитку, одним із завдань якого є організація системи підвищення кваліфікації. Початок роботи курсів підвищення кваліфікації у 2022 році відбувся у лютому. Першу сесію ми встигли провести до початку війні, до 18 лютого, а вже наступні щомісячні набори на курси підвищення кваліфікації вимушені були здійснювати за умов військового часу.

Так, за березень 2022 року контингент слухачів складав 380 слухачів

За квітень – 100 слухачів

У травні 2022 року – випуск 278 слухачів.

Всі заняття проводились дистанційно на платформі ZOOM у формі лекцій та тренінгів, використовувалась сучасна практична інформація, інтерактивні методики для максимального зацікавлення слухачів.

На вимогу часу, через наявні повітряних тривог, проблем із Інтернет підключенням у наших слухачів та обмеження часу аудиторної роботи з викладачами, ми додали можливість працювати паралельно в асинхронному режимі. У кожного слухача курсів в асинхронному режимі протягом терміну навчання є можливість переглянути відеозаписи лекції, ознайомитись із презентаціями викладачів та скласти підсумкові тестові опитування.

Зміст програм відповідає пріоритетним напрямам (темам) для підвищення кваліфікації державних службовців. Зокрема слухачам пропонується програми з наступних питань:

  • державної політики цифрового розвитку;
  • запобігання корупції та забезпечення доброчесності;
  • комунікації та взаємодії;
  • лідерства;
  • стратегічного управління та планування;
  • удосконалення рівня володіння державною мовою;
  • управління змінами (впровадження або сприйняття змін);
  • управління персоналом на державній службі;
  • управління публічними фінансами.

Пропонуємо декілька відгуків наших слухачів

Оксана Палійчук. Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області. Навчалась на курсі Управління змінами в організації. https://docs.google.com/document/d/19KC0wF36ZXrDG-YYPrvtd1PoZNMfxjRR/edit

Сьогодні мала нараду з керівниками позашкільних закладів освіти Чернівецької області. Дуже допомогли мені матеріали Ірини Васильчук. Люди стривожені, часто зневірені щодо перспектив діяльності позашкілля, яке фінансується тільки з місцевого бюджету, і там зараз катастрофічна ситуація… А я спробувала за допомогою матеріалів сьогоднішньої лекції все ж підкреслити важливість роботи цих педагогів, і про ту додану освітню вартість, яку можна отримати навіть в умовах війни. Передайте, будь ласка, мою вдячність лекторці.

Стефанія Лелик. Державна податкова служба. Львівська область. Навчалась на курсі Ефективні комунікації, взаємодія та цифрові тренди в публічному управлінні https://drive.google.com/file/d/1Ci6eGfZGzzSYrlZKEGEW0UNGvIwhZB82/view

Щиро дякую за цікаві лекції. Навчання дозволило трішки переключитись від реалй сьогодення. Мирного неба і міцного здоров’я вашому колективу. Сьогоднішня лекція Катерини Слюсаренко – просто бомба. Щиро дякую і сподіваюсь це не останнє моє навчання на вашій платформі. Успіху вам та миру.

Лариса Левченко. Центральний державний архів вищих органів влади та управління України, м.Київ. Навчалась на курсі Стратегічне управління в умовах змін https://docs.google.com/document/d/1fm6oWfTQeDmutmksCkdxbnBnCXMJb1i8/edit

Дякую вам, ви всі – неймовірні молодці. Я сьогодні про закінчення навчання повідомила на нараді директорів з Головою Державної архівної служби України. Тепер чекайте на курсах на архівістів.

В організації роботи курсів бере участь команда центру кар’єрного та професійного розвитку ДУЕТ. Кожен знає своє завдання та має свій внесок з загальний результат. Це Олена Панаріна, Тетяна Заїка, Вадим Клюй, Артем Керженцев.

Працюємо далі, рухаємось до Перемоги.


Керівниця центру кар’єрного та професійного розвитку ДУЕТ Наталія Ізмайлова.

26.05.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©