Визначення типажу людини завдяки DISC

Визначення типажу людини завдяки DISC

Вчені стверджують, що для формування першого враження вистачає навіть декількох секунд. Наш мозок несвідомо передає нам імпульси з потрібною інформацією. Та чи завжди ми розуміємо людину правильно?

При діловому спілкуванні розібратися хто стоїть перед тобою набагато складніше, перша думка може виявитися хибною і добряче нашкодити твоїй подальшій взаємодії з цією особою. Тому наша спікерка, Марія Головань, вирішила поділитися зі слухачами ДУЕТ методикою DISK, яка спрямована поділити людей на типи в залежності від реакцій на ситуації, а також сприйняття оточення.

Розрізняють «червоних», «жовтих», «зелених» та «синіх» особистостей. Кожен тип має свої особливі характеристики, поведінку, а також різні реакції на стресові ситуації. Наприклад, якщо зустріти "людину-сонечко", то відразу можна зрозуміти, що це креативна людина, яка потребує уваги.  

Марія Головань також поділилася з нами особистою історією, як лише завдяки кольору та марці автомобілю, вона визначила тип людини з якою буде співбесіда. Дізнавшись це вона змогла вибудувати правильну стратегію спілкування та знайти точки дотику з нею.

Хочемо подякувати нашій спікерці за цікавий вебінар! Тепер задля успішного спілкування будемо більш уважними до особливостей поведінки співрозмовника!

25.05.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©