Студенти ДУЕТ серед фіналістів конкурсу есе Міжнародного наукового конгресу

Студенти ДУЕТ серед фіналістів конкурсу есе Міжнародного наукового конгресу

19 травня 2022 року в онлайн форматі відбувся захист есе, який проводиться Асоціацією юридичних клінік України у межах V Міжнародного наукового конгресу Society of Ambient Intelligence 2022 та за підтримки Координатора проєктів ОБСЄ в Україні. 

В захисті взяли участь 10 команд з різних регіонів України. Це перший етап Міжнародного студентського стажування 2022. Другий буде проходити вже безпосередньо під час Конгресу і до участі у ньому обрали лише 5 команд, які стали переможцями офлайн – конкурсу вирішення правових кейсів за темою “Комплаєнс система організації в умовах досягнення цілей сталого розвитку”

ДУЕТ представляли Анна Поддуєва та Самір Рокуш - студенти другого курсу спеціальності «Право». Вони захищали презентацію під назвою “Ефективність міжнародних санкцій як метод стримування неправових та агресивних дій росії у конфлікті з Україною”. Під час виступу студенти наголосили на важливості міжнародних санкцій для нашої перемоги над країною - агресором.

Результат захисту есе для нашої команд виявився доволі успішним. У підсумку студенти ДУЕТ посіли друге місце і упевнено вийшли у фінал. Вітаємо Анну та Саміра і бажаємо гідно представити наш університет у фіналі конкурсу.

Успіхів та нових звершень!

24.05.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©