«Змінювати форму, вкладаючи нового змісту»

«Змінювати форму, вкладаючи нового змісту»

🔥19 травня ДУЕТ став одним з вишів – щасливчиків, що були запрошені на онлайн-зустріч з Володимиром Зеленським, присвячену Дню науки. Всього 11 локацій з усієї України і серед них Державний університет економіки і технологій, рідний навчальний заклад нашого Президента. В.о. ректора ДУЕТ Андрій Валерійович Шайкан і глава держави одразу знайшли спільну мову:

💬«впізнаю ваш голос, пам’ятаю, як ми з вами навчались»,- сказав Володимир Зеленський у відповідь на привітання керівника ДУЕТ.

У свою чергу, Президенту на прикладі двох парт (старої і нової) показали, наскільки змінився університет, порівняно з тим, яким він був за часів студентства Володимира Зеленського:

💬«це все, що залишилося від старих форм, оця парта, ми саме знаходимося у 15 аудиторії на площі Визволення, колишній лекційній аудиторії і це приклад того, як ми вміємо змінювати форми і вкладати нового змісту», - зазначив Андрій Шайкан.

Та головною метою онлайн - зустрічі став діалог Президента зі студентами. 

Олександр Тирса-студент 3 курсу ДУЕТ дав відповідь на запитання Володимира Зеленського, яке він поставив на початку зустрічі, воно стосувалося вибору гаранта безпеки для нашої країни, якщо обирати між сильним та тим, кому ми довіряємо:

💬«я вважаю, що ми маємо обирати того, кому ми довіряємо на всі 100 відсотків і тих, хто не словами, а ділом показує нам, що це наші друзі. Також це мають бути країни, які пам’ятають, що відбувалося в роки Другої світової війни і країни, які як і український народ розуміють слова свобода та воля»

Але не тільки відповіді на загальнодержавні запити, але й запитання про майбутнє української вищої освіти, встигли озвучити наші студенти:

💬«євроінтеграція передбачає собою інтеграцію у освіту чи потрібно очікувати студентам трирічного бакалаврату та дворічної магістратури», -поцікавився у Президента Данило Кушнірук.

Яку відповідь гарант держави дав студенту ви дізнаєтеся у відео з прямої трансляції онлайн-зустрічі.

21.05.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©