Сьогодні в Україні відзначають День науки

Сьогодні в Україні відзначають День науки

Наука присутня у всіх сферах нашого життя, через науку ми пізнаємо світ, наукові розробки відкрили нам доступ до будь-яких знань, завдяки науці ми можемо користуватися найновітнішими гаджетами та технологіями.

Розвиток науки – це основа економічного зростання держави і фундамент для інтелектуального потенціалу нації, запорука її майбутнього. 

Впевнені, що після перемоги на нас чекає ще багато нових наукових здобутків. Європа та увесь світ стали ще ближчими до нас, наукові горизонти України, і так широкі, тепер стануть ширшими в рази.

Найкращі українські науковці, вже відомі і ті, досягнення яких ще попереду, відбудують динамічну конкурентоспроможну економіку, здатну забезпечувати сталий розвиток та соціальну єдність суспільства. У сучасному світі інтелектуальний ресурс – це опора держави.

Від усього наукового колективу ДУЕТ та студентської спільноти, бажаємо колегам-науковцям побільше нових відкриттів, побільше геніальних ідей і підкорення найнеймовірніших наукових висот. Зі святом! Наука-це також зброя, наша зброя проти невігластва та вузького світогляду!

21.05.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©