Стандарти журналістики під час війни. Вебінар для міжнародників.

Стандарти журналістики під час війни. Вебінар для міжнародників.

«Світ, як і журналістика, вже ніколи не будуть такими, як до 24 лютого 2022…»

Неймовірно глибокий за змістом вебінар пройшов сьогодні для студентів програми «Міжнародна інформація та журналістика» ДУЕТ.

На запрошення кафедри міжнародної економіки Олена Тюріна, головна редакторка медіа платформи krivbass.city, поділилася професійним баченням міжнародних та національних стандартів журналістики, а також розкрила проблематику роботи медійника під час війни.

Більше 30 студентів міжнародних відносин взяли активну участь в обговоренні критично важливих питань висвітлення військових подій. Адже саме журналісти описують історичні події війни вже сьогодні.

Говорили про баланс між професійною мудрістю та сенсаційністю, професійний вогонь, відповідальність, критичне мислення, національні інтереси та міжнародні гравці. Адже сучасні журналісти - це агенти впливу в національному та міжнародному просторі!

Як достукатися до читача в Україні, ЄС, які технології використовувати, які вимоги до журналіста під час війни. Знайшли відповіді на ці та багато і інших важливих питань.

🤗 Дуже вдячні пані Олені за глибокий професійний аналіз, цікавий зміст та потужний національний контекст! 🇺🇦

☝️Як влучно підкреслила наша спікерка, національна популяризація України в світі надзвичайно важлива! Їі формулу журналістам ще потрібно відкрити… Ми це обов’язково зробимо разом, вже робимо 💙💛

17.04.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©