Гостьова лекція від фахівця-практика cтудентам спеціальності «Облік і оподаткування»

Гостьова лекція від  фахівця-практика  cтудентам спеціальності «Облік і оподаткування»

Співпраця з професіоналами-практиками, партнерами кафедри обліку і оподаткування у створенні ефективного навчального процесу в університеті є закономірний процес сьогодення. Приклад такої співпраці – гостьова лекція, яка є активним методом навчання у ЗВО, оскільки спонукає здобувачів до творчого процесу, активної розумової діяльності, підвищує рівень засвоєння матеріалу, а для колективу кафедри є практикою співпраці зі стейкхолдерами.

19 квітня 2022р. кафедра обліку і оподаткування організувала гостьову лекцію на тему «Порядок складання кошторису бюджетної установи та контроль формування його показників». Студенти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та інших економічних спеціальностей, отримали унікальну можливість спілкування з професіоналом-практиком. Модератором проведеного заходу була Олена Всеволодівна Гога – завідувач відділу бухгалтерського обліку, головний бухгалтер Виконавчого комітету Довгинцівської районної в місті ради. На початку лекції студентів привітав директор ННЕІ Дутчак Р.Р. та підкреслив важливість теми зустрічі в умовах військового стану в Україні.

Гостьову лекцію проведено з використанням платформи Zoom. Під час лекції здобувачі дізналися про правове регулювання кошторисно-бюджетного фінансування, загальні вимоги до складання проектів кошторисів, планування доходів бюджетної установи, планування (нормування) витрат у кошторисі, особливості виконання кошторису в умовах військового стану, документальне забезпечення бухгалтерського обліку виконання кошторисів бюджетною установою. Навчальний матеріал доповнювався презентацією, яка посилила зрозумілість, логічність і повноту викладення матеріалу.

Захід посприяв обговоренню питань щодо надзвичайної важливості забезпечення оперативного та безперервного виконання місцевих бюджетів в умовах військового стану. Учасники вебінару мали змогу задати питання, висловити свої думки, отримати відповіді.

Високий професіоналізм, компетентність лектора викликали позитивні враження, зацікавленість присутніх. Студенти відчули значимість і перспективність обраної професії.

Висловлюємо щиру вдячність Олені Всеволодівні за інноваційний формат проведення гостьової лекції, її високий теоретико-практичний зміст.

Будемо чекати на наступні зустрічі!

 

19.04.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©