Ефективна економіка – запорука перемоги

Ефективна економіка – запорука перемоги

Наразі Україна вступила в фазу тривалої війни. Ця війна, зокрема, є війною ресурсів, логістики та життєзабезпечення. Виграти її можна лише за умови, що економіка ефективно працюватиме.  Кафедра економіки та підприємництва ДУЕТ, яка готує фахівців за спеціальностями 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» також долучається до цього меседжу, адже підготовка висококласних економістів – запорука розвитку та процвітання нашої держави.

Бути потрібним – ось, що сьогодні важливо. Дивлячись на нашу  сьогоднішню економічну ситуацію, кожен справжній патріот та громадянин хоче внести свій внесок у її розвиток. Економіка – один з найпопулярніших напрямків вищої освіти. Мабуть, такого розмаїття спеціалізацій немає ні на одному напрямку бакалаврату. Незалежно від профілю студенти вивчають різні аспекти економічної діяльності підприємства, мікро- і макроекономіку, інформаційні системи і міжнародні економічні відносини, економіку праці, фінанси, економіку логістики, статистику та ін. Без фахівця з економіки не може існувати жодне велике чи мале підприємство. 

Ефективна економіка – це основа успішного існування країни, галузі та компанії. Розвиток цифрової економіки ще більш посилює затребуваність спеціалістів, які здатні однаково ефективно працювати як у команді з людьми, так і у команді з машинами та штучним інтелектом. Стратегічне мислення і вірний розрахунок – життєве кредо фахівця з економіки. Керівник з економічним світоглядом завжди перемагає!

У цей нелегкий для всіх час, викладачі кафедри економіки та підприємництва ДУЕТ продовжують наполегливо працювати, бути професіоналами у своїй справі, бути уважними та поважати думку студентства.


Кандидат економічних наук, доцент,
завідувачка кафедрою економіки та підприємництва
Світлана Мацюра

15.04.2022
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©