Захист магістрів спеціальності 051 Економіка

Захист магістрів спеціальності 051 Економіка

Ні для кого не таємниця, що захист диплома - це той кінцевий  результат, якого студент прагнув довгі роки старанного навчання і громадської активності в Університеті. Ця робота не просто важлива, а й дуже відповідальна, тому студент мав продемонструвати творчий підхід до роботи аби отримати високу оцінку від керівника та всієї атестаційної комісії.

У грудні відбувся захист дипломних робіт найкращих студентів спеціальності 051 «Економіка» групи ЕК-20-1м і карантин не став цьому на заваді. Захист проводився дистанційно з використанням сервісу для організації онлайн-конференцій та відеозв’язку Zoom. На захисті були представлені роботи, присвячені актуальним питанням соціально-економічного розвитку підприємства.

Пройдено останній етап навчання і подолано найскладніший бар’єр. Підведено підсумок багаторічному навчанню у Вузі. І тепер перед нами гордо стоять дипломовані фахівці у своїй галузі.

Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад кафедри готує висококваліфікованих магістрів спеціальності “Економіка”, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками з присвоєної кваліфікації.

Кафедра економіки та підприємництва вітає своїх студентів з успішним захистом кваліфікаційної роботи!

28.12.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©