Захист магістрів спеціальності 081 Право

Захист магістрів спеціальності 081 Право

Кафедра права і публічного управління та адміністрування і кафедра цивільного та трудового права щиро вітають своїх магістрів денної форми навчання з успішним захистом кваліфікаційних магістерських робіт за спеціальністю 081 «Право»!

Під час захисту, який відбувся 23 грудня 2021 року, Голова та члени комісії відзначили високий рівень підготовки кожного магістра та глибокі фахові знання. Здобувачі вищої освіти показали високий рівень професійної підготовки. Доповіді усіх студентів, супроводжувалися змістовними презентаціями із результатами їх досліджень.

У кваліфікаційних магістерських роботах, які були виконані під керівництвом доктора юридичних наук, професора кафедри права і публічного управління та адміністрування Галай Вікторії Олександрівни, був проведений повний і глибокий аналіз досліджуємих тем, описані наявні проблеми національного законодавства та запропоновані актуальні шляхи їх вирішення.

Шановні наші випускники!

Від щирого серця, весь викладацький склад Юридичного факультету бажає Вам творчого натхнення і професійних успіхів, цікавих перемог і великих висот, легких доріг по життю, особистого щастя, мирного неба.

Ми пишаємось вами! Пам’ятайте про свій Університет! Ми завжди раді бачити вас в стінах рідної альма матер!

24.12.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©