Звіт акції "16 днів проти насильства"

Звіт акції "16 днів проти насильства"

З метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення в рамках акції «16 днів проти насилля» було проведено захід для студентів різних спеціальностей, асистентом кафедри соціально-гуманітарних наук Хекоян Е.А.

На тематичній бесіді були зазначені найважливіші дати шістнадцятиденної акції.

Проведена година спілкування зі студентами до Міжнародного дня боротьби з насильством щодо жінок. У межах дискусії студенти представили власні презентації, та ставлення до актуальних проблем.

Проведена тематична бесіда з проблеми протидії торгівлі людьми, огляд статистичних даних, актуальні методи вербування та рекомендації, яких потрібно дотримуватись, аби не потрапити до небезпеки, пов’язаної з торгівлею людьми.

Метою проведення акції “16 днів проти насильства” є привернення уваги студентської молоді до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в молодіжному середовищі, в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

29.11.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©