Робочий візит ректора ДУЕТ у складі делегації МОН до Республіки Узбекистан

Робочий візит ректора ДУЕТ у складі делегації МОН до Республіки Узбекистан

Ректор Державного університету економіки і технологій, професор Андрій Шайкан, у складі офіційної делегації Міністерства освіти і науки України перебуває з візитом у Республіці Узбекістан. У рамках цього візиту мали змогу відвідати технопарк «INNO» у м. Ташкент. Це сучасний інноваційний центр, облаштований передовими технологіями в галузі робототехніки, енергетики, електротехніки та біотехнологій. 

Також наша делегація ознайомилася із лабораторіями зварювання, електроерозійної обробки, обробки дерева та пластмаси, приміщенням для стартапів центру.

На завершення першого дня робочого візиту разом з колегами взяли участь у 1-му Форумі ректорів українських та узбецьких університетів на базі Ташкентського державного транспортного університету.

Проведення першого такого форуму є новим етапом у розвитку двосторонньої співпраці у сфері вищої освіти між Україною та Республікою Узбекистан, стане доброю традицією щодо створення нових форм співробітництва у пріоритетних для обох сторін напрямах та сприятиме розширенню міжуніверситетського співробітництва.

23.11.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©