Паралельне навчання - неймовірна можливість не гаяти час та отримати подвійну освіту!

Паралельне навчання - неймовірна можливість не гаяти час та отримати подвійну освіту!

Раніше про це можливо було тільки мріяти, а зараз все лише у ваших руках.  Багато студентів Економічного інституту вже піклуються про своє майбутнє шляхом отримання другої спеціальності, тож цікаво почути їх думки та плани на майбутнє.

Економічна освіта є поширеною та затребуваною на ринку праці. Тому студенти з усього ДУЕТу обирають на другу освіту  економічні спеціальності.  Саме це і зробив студент КН-20-1 Матейко Олександр: " Для мене, як для людини що планує працювати у сфері інформаційних технологій, розвиток у різних напрямках – це не просто необхідність, а обов’язок. Саме тому я вирішив обрати для себе паралельне навчання. Залишалося лише питання спеціальності, адже вона повинна гарно доповнювати мою першу освіту та знадобитися у майбутній діяльності. І, як показала практика, під час роботи з інформацією та технологіями, які пов’язані з нею, потрібно знати звідки вона береться, як живе та куди уходить. Через це мій вибір пав на спеціальність «Міжнародні відносини, регіональні студії та суспільні комунікації». Ставка була правильною, адже вже зараз я отримав велику користь, наприклад, від курсу з фактчекінгу, який дозволяє набагато ефективніше перевіряти новини з теми ІТ та дізнаватися про ті чи інші речі, потрібні мені для роботи. Крім того, ці та інші отриманні знання вже встигли стати в нагоді у моїй громадській діяльності, хоча навчаюся я лише декілька місяців."

Яскравим прикладом прагнення до успішної кар'єри є наш студент 4 курсу Кулєєв Владислав. Він з радістю поділився з нами своїми враженнями : "Я навчаюся на спеціальності “Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії”, але також я паралельно отримую диплом бакалавра по спеціальності “Менеджмент” на заочній формі. Мені пощастило, що програми майже ідентичні на першому курсі, і паралельну освіту можна починати з другого , адже у іншому випадку я б не зміг отримати диплом спеціальності “Менеджмент” у 2022 році. Навчання проходить у зручному режимі - начитка лекцій триває 2 тижні на семестр, а потім сесія.  Перевага паралельного навчання полягає у ціні додаткової спеціальності. Вона вдвічі менша, ніж якщо навчатися лише на одній."

Не можемо не згадати, що в нас також є першокурсники, які зацікавилися цією програмою та вже зробили два важливих кроки до майбутнього. Тож хочемо підтримати їх, а також залучити якнайбільше студентів для отримання кваліфікованих фахівців у декількох напрямках. Адже таку можливість не треба втрачати!

Нагадуємо, прийом заяв на програму «Паралельна освіта» триває до 30 листопада! Не зволікай, приєднуйся!

22.11.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©