ДУЕТ на Дніпровському економічному форумі DEF’2021

ДУЕТ на Дніпровському економічному форумі DEF’2021

18-19 листопада в м. Дніпро відбувся Дніпровський економічний форум DEF’2021. На одному майданчику зібралися найкращі українські та зарубіжні  спікери. Серед учасників – успішні бізнесмени, підприємці, інвестори, аналітики, економісти країн ЄС, США, Канади, Туреччини. До заходу долучились і представники Державного університету економіки і технологій: в.о. директора ННЕІ Руслан Дутчак, заступник директора ННЕІ Вікторія Радько та в.о. зав. кафедри економіки та підприємництва Світлана Мацюра. 

Перший день пройшов в спортивному комплексі «Олімпійський резерви», другий – у Дніпропетровській обласній державній адміністрації. Модератором заходу став відомий телеведучий та публіцист – Павло Казарін.

Серед ключових тем першого дня– тенденції економічного розвитку України  та світу, стратегія бізнесу в умовах невизначеності та пандемії. Провідні економісти говорили про державну економічну політику та ефективне урядування, залучення інвестицій,  впровадження інновацій і рецепти їх успіху в Україні. 

Майданчиком для дискусій 2-го дня стала Дніпровська облдержадміністрація. Тут пройшли конференції, семінари, круглі столи, тренінги та дискусії. На них обговорювали теми, які найбільше хвилюють суспільство: про економічні реформи, розвиток вільного ринку, тренди світової торгівлі та нові можливості експорту, економіку знань в постковідному світі, європейський зелений курс, політику протекціонізму та розвиток освіти.

Для представників нашого Університету, як і для всіх учасників, форум став корисним досвідом.

22.11.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©