Наші на радіо. Практичний досвід 2.0

Наші на радіо. Практичний досвід 2.0

З нагоди Дня працівників, радіо, телебачення та зв’язку студенти програми «Міжнародна інформація та журналістика» завітали до радіостанції UA:Суспільне мовлення. 

Разом з креативним ведучим Віталієм Пікулем говорили про участь студентів у Міжнародному фестивалі «Золота Осінь Славутича», здобуту бронзу, навчання на спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» ДУЕТ та плани на майбутнє.

Слухачів радіостанції особливо зацікавило питання можливості вивчення журналістики та міжнародних відносин у ДУЕТ. Це крута можливість здобути престижну спеціальність у рідному місті. Дійсно, поєднання міжнародних відносин із навичками журналістики та комунікації є унікальною пропозицією на ринку освітніх послуг України! 

Зазначимо, що ефір став чудовим досвідом радіо-журналістики для студентів. Атмосфера радіо є особливою. Потрібно майстерно володіти силою слова, влучно ставити інтонаційні акценти, вміти імпровізувати.

Про враження розповіли студенти Міжнародних відносин, суспільних комунікацій та регіональних студій. 

Мені дуже сподобалося на радіо! Напруга зникає відразу, хочеться говорити і говорити, - розповів учасник програми, студент 4 курсу, Влад Кулєєв. - Виникає ілюзія, що розмовляєш з вузьким колом людей у кімнаті, хоча насправді тебе чують тисячі!

Під час ефіру уявляла, наче спілкуюся із друзями, це допомогло розслабитися! - продовжила Надія Торгунакова, староста 2 курсу. - Це дуже цінний практичний досвід, наче тренінг!

Дуже дякуємо за можливість здобути такий цінний досвід, сподіваємося на продовження співпраці та нові цікаві програми!

16.11.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©