Міжнародна академічна співпраця в дії!

Міжнародна академічна співпраця в дії!

Дві країни – два університети – два яскраві воркшопи! Саме у такому тандемі розпочався цей тиждень для професора кафедри міжнародної економіки Володимира Васильовича Кулішова.

Відразу два університети: Бухарський державний університет та Каракалпакський державний університет, запросили нашого професора відвідати Республіку Узбекистан з циклом авторських лекцій з міжнародних відносин.

Сьогодні Володимир Васильович зустрівся з ректором Бухарського державного університету д.е.н., професором Хамідовим Обіджоном Хафізовічем. У рамках зустрічі обговорили питання двосторонньої співпраці між Державним університетом економіки і технологій та Бухарським державним університетом, який є одним з найбільших в Республіці Узбекистан. Професори окреслили важливість реалізації спільних наукових, академічних та дослідницьких проектів між викладачами та студентами у найближчому майбутньому.

Після продуктивної зустрічі відбулася інтерактивна лекція професора Кулішова на тему «Економічна дипломатія в умовах слоубалізації: теоретичні та практичні аспекти». Презентація зібрала велико коло слухачів з числа студентів та викладачів Бухарського державного університету.

Такий інтенсивний обмін міжнародним досвідом з питань економічної дипломатії та міжнародних відносин є надзвичайно важливим та корисним для академічної спільноти обох країн.

Пишаємося нашим шановним професором, бажаємо йому цікавої подорожі та наснаги у майбутніх проектах! Адже вже завтра Володимир Васильович вирушає з лекціями до Каракалпакського державного університету.

02.11.2021
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©