З розвитком науково-технічного прогресу вміння готувати перейшло в площину вузької спеціалізації. В сучасному світі все більше людей надають перевагу громадському харчуванню. Інтенсивне зростання мережі підприємств ресторанного господарства зумовлює потребу у висококваліфікованих спеціалістах. Тому випускники ВСП «Криворізький фаховий коледж Державного університету економіки та технологій» із спеціальності 181 «Харчові технології» користуються попитом на ринку праці міста і області. Спеціальність стає не просто популярною, але і високооплачуваною.

Сьогодні недостатньо просто вміти готувати. Вимоги до робітників громадського харчування досить високі, бо зростають вимоги споживачів. Сучасний кухар повинен володіти багатьма знаннями і вміннями, вміти застосовувати їх у своїй професійній діяльності. Всього цього можна навчитися, обравши спеціальність «Харчові технології» у ВСП КФК ДУЕТ. Саме тому, при отриманні високих теоретичних знань та професійних навичок за спеціальністю «Харчові технології» ваше ім’я може бути «брендом» сучасного елітного закладу ресторанного господарства. Можна відкрити власний заклад, розробити концепцію, власну продукцію харчування та отримати статус визнання на вітчизняному та світовому ринку.

Хочете стати професіоналом в даній галузі – тоді вам до нас!

Після навчання в коледжі та отримання диплому фахового молодшого бакалавра з харчових технологій – ви будете висококласним фахівцем. Перевагами спеціальності є:

  • престижність професії у кожному куточку світу;
  • високооплачувана робота;
  • кар’єрний ріст;
  • можливість заснування власного бізнесу;
  • здатність смачно, правильно готувати і подавати страви;
  • розвиток творчості, естетики та художнього смаку;
  • розвиток навичок спілкування з людьми.

Свої знання, здібності і таланти ви зможете втілити в життя, працюючи на таких посадах як:

  • майстер ресторанного обслуговування;
  • член бригади ресторану;
  • виробник харчових напівфабрикатів;
  • шеф – кухар;
  • технік – технолог з технології харчування;
  • технік – технолог з виробництва борошняних і кондитерських виробів;
  • фахівець із ресторанної справи;
  • керуючий (менеджер) закладом ресторанного господарства;
  • завідувач закладом ресторанного господарства;
  • завідувач виробництва в закладах ресторанного господарства;
  • начальник виробництва в закладах харчування;
  • керуючий рестораном (кафе, їдальнею);
  • адміністратор залу закладу ресторанного господарства.
  • Технологія виробництва кулінарної продукції
  • Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
  • Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства
  • Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
  • Товарознавство харчових продуктів
  • Устаткування закладів ресторанного господарства
  • Основи охорони праці
  • Економіка підприємств різних типів
  • Технологія національних кухонь
  • Менеджмент підприємства галузі
  • Харчові та дієтичні добавки в технології галузі
  • Гігієна та санітарія
  • Психологія та етика ділових відносин
  • Технологія борошняних кондитерських виробів
  • Облік і звітність
  • Іноземна мова за професійним спрямуванням
Ошека

Володимир Ошека

шеф-кухар ресторану «Каліфорнія»
(м. Кривий Ріг, Україна)

Прокопович

Сергій Прокопович

су-шеф ресторану «Околиця»
(м. Кривий Ріг, Україна)

Шаповал

Юрій Шаповал

шеф-кухар ресторану «Колиба»
(м. Кривий Ріг, Україна)

Кірносов

Олександр Кірносов

співзасновник та шеф-кухар
ресторану «Наследство от Шанель»
(м. Кривий Ріг, Україна)

Добрида

Едуард Добрида

cпівзасновник, шеф-кухар та обличчя мережі
суші-барів «Креветка»
(м. Кривий Ріг, Україна)

АДРЕСА: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com

Генеральні партнери

Про сайт Конфіденційність Доступність Cookies
Copyright 2022 ©