Проекти та їх реалізація

Проекти та їх реалізація

4 грудня відбувся тренінг «Project і project management - що це і як навчитися управляти проектами?»

Провів його партнер у  Консалтинговій  компанії С&К CounsultingGroup, співавтор курсу «Інвестиційний аналіз проектів» в школі «ProPM» Сергій Чехла не тільки для викладачів і співробітників Криворізького економічного інституту ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана», а й для всіх бажаючих, хто захотів прийти і поповнити свої знання із цієї сфери діяльності людини.

Що таке проект і що слід вважати проектом… Ці питання дохідливо пояснив лектор, наводячи приклади з життя людей і суспільних відносин. Проектами можна вважати стартапи, чи може бути проект в існуючій організації? Що таке проектний менеджмент і хто такі менеджери проектів? Чи існують якісь стандарти і як повинен протікати проект?

Слухачі тренінгу занурилися у світ проектного менеджменту і дізналися багато цікавого і корисного для себе.  Поговорили також про документування проектів та ролі керівника проектів.

Говорять учасники тренінгу

Тетяна Кобіносова, менеджер Криворізької фундації майбутнього громадської організації:

- Мені дуже цікаво, тому що я сама займаюсь проектами і мені важливо знати саме підхід, як професіонали розповідають про проект. Я менеджер, який створює проекти і реалізує їх. Сама я за фахом інженер-будівельник, і мені будівельні проекти зрозумілі, з точки зору кінцевого результату. А є проекти, які дійсно, як-то кажуть, що вони створюються-створюються  і ніби роботи не видно, але людина вкладає в неї багато сил, енергії і коштів. Та, в принципі, результатів, яких хочеш, ти все-таки досягаєш, але інші, які спостерігають за цим процесом, можуть навіть сказати, що ти нічого не робиш…

Дмитро Поколов, заступник директора Криворізького металургійного інституту Національної металургійної академії:

- Тематика семінару дуже важлива на сьогоднішній день. Питання управління проектами є нагальною темою, оскільки у спеціалістів за технічними спеціальностями вимагають не тільки генерувати ідеї щодо вдосконалення виробництва, але й правильно їх впроваджувати. Впровадження без елементарних і базових знань управління продукцією неможливо. Така людина не буде ефективним менеджером на виробництві.

Дмитро Волков, спеціаліст-консультант компанії «Білий Вітер»:

- Досить цікава зустріч відбулася у стінах КЕІ. Тема тренінгу мені достатньо близька, оскільки у своїй діяльності працюю в рамках проектів упровадження програмних продуктів. Мені дуже сподобалася нестандартна подача матеріалу лектором, оскільки спілкування в невимушеній атмосфері сприяє висвітленню цікавих питань. Вважаю, що такі тренінги дуже актуальні для студентів, які можуть почерпнути багато важливого для власного розвитку, незалежно від обраної спеціальності.

 

04.12.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©