Інформація від консультаційного пункту приймальної комісії ДУЕТ

Інформація від консультаційного пункту  приймальної комісії ДУЕТ

Для допомоги вступникам, на базі приймальної комісії Державного університету економіки і технологій розпочинає роботу консультаційний пункт. Абітурієнти мають змогу отримати кваліфіковану допомогу щодо створення електронного кабінету вступника з 1 липня, а також у поданні електронних заяв із 14 липня. Ваш консультант Дрьоміна Раїса Олексіївна.

Вступники можуть звертатися за адресою:
вул. Медична 16
каб. 100
(станція швидкісного трамваю "Кільцева" )

Графік роботи:
ПН – ПТ  – з 9.00 до 17.00
(обідня перерва 12.30 – 13.00)
СБ  –  з 9.00 до 14.00
Неділя – вихідний

Для подання електронної заяви вступник повинен зареєструватись:

1. Реєстрація електронного кабінету + подача заяви ВСТУП ІЗ СЕРТИФІКАТОМ ЗНО (НА ОСНОВІ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ)

 

2. Реєстрація електронного кабінету + подача заяви ВСТУП ІЗ СЕРТИФІКАТОМ ЄВІ / ЄФВВ (НА ОСНОВІ ДИПЛОМА БАКАЛАВРА, СПЕЦІАЛІСТА, МАГІСТРА)

 

3. Реєстрація електронного кабінету + подача заяви ВСТУП ІЗ СЕРТИФІКАТОМ ЗНО (НА ОСНОВІ ДИПЛОМА МОЛОДШОГО СПЕЦІАЛІСТА, МОЛОДШОГО БАКАЛАВРА, ФМБ)

На офіційному Ютуб-каналі "ОсвітаВсім" з'являються відео про помилки, які виникають в процесі реєстрації. Варто ознайомитись.

Докладніше на сайті МОН за посиланням

Під час реєстрації на сайті електронного вступу вступник має зазначити такі дані:

  • адресу електронної пошти (легітимну на території України), до якої має доступ;
  • пароль для входу до особистого кабінету;
  • номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • серію та номер документа про повну загальну середню освіту;
  • середній бал додатка до вказаного документа, обчислений за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин бала.

Крім того, вступник завантажує скановані копії (фотокопії у форматі .pdf .jpg) додатка до документа про повну загальну середню освіту (сторона з оцінками) та кольорову фотокартку розміром 3х4 см. Формат фото: JPEG (JPG). Максимальний розмір файлу — 1 Мб. 

Якщо вступник претендує на врахування у конкурсному балі сільського коефіцієнта, він також завантажує копію довідки про реєстрацію місця проживання особи (додаток 13 до Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року № 207).

Строк для активації вступником особистого електронного кабінету – одна година з моменту отримання відповідного повідомлення.

Важливо! Вступник може замінити завантажені копії документів в електронній формі, номери телефонів, середній бал додатка до документа про повну загальну середню освіту до моменту подання першої заяви. Після подання першої заяви зміна середнього бала можлива шляхом звернення вступника до закладу освіти, де була зареєстрована перша заява.

24.06.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©